De ce sunt blugii mulaţi o ameninţare pentru om?

Pantalonii strâmţi nu numai că distrug telefoanele mobile de calitate inferioară, dar sunt şi anti-portofel, complet inutili pentru amatorii de mers pe bicicletă şi deloc estetici pentru persoanele cu genunchi proeminenţi. Publicaţia britanică The Guardian a trecut în revistă cele mai mari dezavantaje ale blugilor mulaţi.

Cui nu-i place să poarte o pereche comodă de blue-jeans? Se potrivesc aproape la orice fel de îmbrăcăminte, de la tricou la cămaşă, de la geacă de piele la sacou elegant. Şi totuşi există un anumit tip de pantaloni, care le-a dat întotdeauna bătăi de cap oamenilor: blugii strâmţi.

Se pare că "mariajul" dintre pantalonii strânşi pe picior şi telefoanele mobile ieftine nu a fost unul fericit. Cine a încercat să-şi bage un smartphone sau un portofel în buzunarul pantalonului ştie mai bine de ce. Nu doar că-i jenează până la durere prezenţa obiectului în buzunar, dar face persoanele respective să arate şi ridicol, pentru că mulţi se vor întreba ce e cu umflătura ciudată din zona şoldurilor...

Blugii strâmţi sunt o ameninţare pentru însăşi specia umană, consideră The Guardian. Din cauza lor, bărbaţii pot avea probleme cu sperma, infecţii urinare şi chiar dureri în zona testiculară. Pantalonii mulaţi pot provoca de asemenea probleme ale vezicii urinare.

În plus, jeanşii strânşi pe picior nu avantajează deloc persoanele filiforme. Dacă un pantalon mai larg poate masca un picior slăbănog, într-un pantalon mulat acesta nu se mai poate ascunde. Aceeaşi logică se aplică şi persoanelor cu genunchi proeminenţi.

O altă realitate: blugii mulaţi detestă ciclismul şi cicliştii. Pantalonii de acest gen împiedică arcuirea piciorului, caz în care pedalatul devine o corvoadă. Ca să nu mai spunem că biciclistul poate arăta de-a dreptul caraghios în încăpăţânarea sa de a îndoi genunchiul. În plus, blugii mulaţi vor face o umflătură ridicolă în dreptul genunchilor, iar în timp vor ajunge să arate ca pantalonii de cavalerie...

Mai sunt şi alte dezavantaje. Aţi încercat vreodată să vă legaţi şireturile de la pantofi în timp ce purtaţi jeanşi strâmţi? Dar să vă puneţi o pereche de ciorapi sau să ridicaţi ceva de pe jos? Ca să nu mai vorbim de scărpinat gleznele...

Blugii strâmţi înseamnă că zilele îmbrăcatului graţios au apus. La fel şi cele ale dezbrăcatului senzual. Jeanşii mulaţi au câştigat!