Baia Mare învinge Steaua la București în Cupa României la rugby

baia_mare_steaua.jpg

Steaua 8 Baia Mare 22
Zimbrii și-au continuat parcursul fără greșeală obținând victoria în Ghencea
Image source: 
https://www.super-liga.ro/

Baia Mare a învins Steaua cu 22 - 8 în calificările din Cupa României și a trecut pe primul loc cu patru victorii din patru meciuri disputate. Timișoara Saracens a învins pe Dinamo la București cu 24 - 17, în timp ce Iași a obținut prima victorie, 13 - 6, cu Cluj.

Zimbrii s-au impus conducând partida din start și își continuă parcursul fără greșeală din Cupa României, unde au învins în deplasare atât pe Steaua, cât și pe Timișoara Saracens.

În schimb Steaua, după cele trei victorii cu bonus ofensiv în primele trei runde, înregistrează a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut la scor în runda precedentă la Timișoara.

Deținătorii trofeului, Timișoara Saracens, sunt în revenire de formă, cu o victorie muncită la București în fața "buldogilor", un rezultat binevenit pentru Sosene Anesi, devenit antrenor principal interimar după plecarea lui Matt Williams, aflat la cârmă doar cinci luni în Banat.

Lanterna roșie Iași și-a trecut în cont prima victorie în ceea ce a devenit tradiționalul derby al codașelor din rugby-ul românesc.

După cinci runde clasametnul arată astfel:

1. Baia Mare 17 puncte

2. Steaua 15

3. CSM 14

4. Timișoara Saracens 11

5. Dinamo 7

6. Cluj 6

7. Iași 4

Runda viitoare se desfășoară sâmbătă 9 decembrie după următorul program:

Iași - Baia Mare, Stadion Tepro ora 12

Dinamo - CSM, Stadion Florea Dumitrache ora 13

Meciul Cluj - Timișoara Saracens a fost amânat pentru 3 martie 2018, deoarece campionii României joacă meciul cu Calvisano din Trofeul Continental - calificare în Challenge Cup ediția 2018 - 2019, pe stadionul Dan Păltinișanu cu începere de la ora 15.

517

Facebook comments