Patrice Evra, suspendat de Olympique Marseille

Clubul Olympique Marseille a anunţat, vineri seară, că Patrice Evra a fost suspendat din cauza comportamentului dinaintea meciului cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa. Clubul atrage atenția însă şi asupra comportamentului inacceptabil al fanilor care l-au provocat pe jucător.

Evra urmează să aibă o discuţie cu oficialii clubului, care vor decide apoi o eventuală sancţiune disciplinară.

Olympique Marseille menţionează că primele rezultate ale anchetei cu privire la incidentul de joi arată că a existat “un grup de provocatori cu un comportament inacceptabil, adresându-I injurii deosebit de grave jucătorului în timpul încălzirii acestuia pentru un meci important”.

Însă Patrice Evra, un jucător profesionist experimentat, nu trebuia să reacţioneze cum a făcut-o, adaugă gruparea franceză. 

“Clubul îşi continua ancheta şi va recurge la toate mijloacele corecte pe care le are la dispoziţie împotriva celor care, sub pretextul pasiunii lor pentru Marseille, pun în pericol reputaţia echipei pătrunzând pe teren şi adresându-i injurii unui jucător în loc să îl susţină”, se mai arată în comunicatul clubului din Ligue 1.

 

 

Patrice Evra a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa.

Evra a fost insultat de fanii propriei echipe de la începutul încălzirii, astfel că la un moment dat s-a apropiat de ei pentru a discuta. Însă situaţia a degenerat şi Evra a reacţionat cu o lovitură în stilul celor văzute în artele marţiale, cu piciorul la nivelul capului unui fan. Internaţionalul francez era rezervă la meciul de joi.

 

 

343

Facebook comments