Mircea Lucescu, noul selecționer al Turciei

ml.jpg

Image source: 
ro.wikipedia.org

Antrenorul român Mircea Lucescu este noul selecționer al Turciei, confirmă Federația turcă de Fotbal informațiile apărute miercuri după-amiază în presa de specialitate. Mircea Lucescu va semna un contract valabil pentru doi ani, cu opțiune de prelungire cu încă unul. 

 

"Consiliul Director al TFF a ajuns la un acord cu Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selecţioner pe 2+1 ani. Ceremonia de semnare a contractului va avea loc vineri, 4 august, la ora 14.30, la baza Hasan Dogan a echipelor naţionale” – au transmis reprezentanții Federației, citați de news.ro. 

În Turcia, Mircea Lucescu le-a mai antrenat pe Galatasaray Istanbul (campion și câștigător al Supercupei Europei) dar și pe Beșiktaș (de asemenea campion). Antrenorul de 72 de ani era liber de contract, după despărțirea de clubul rus Zenit. 

Echipa națională a Turciei este pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte,  cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM. Turcia are cu două punct mai puţin decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda și va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

708

Facebook comments