Steaua-Legia Varşovia: Reghecampf, nemulţumit de rezultat

steaua-legia-reghecampf-nemultumit-rezultat.jpg

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul echipei Steaua e nemulţumit de rezultatul de egalitate din meciul cu Legia Varşovia, din turul play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal. Laurenţiu Reghecampf consideră că manşa secundă va fi foarte dificilă.

Laurenţiu Reghecampf declară după remiza cu Legia Varşovia, scor 1-1, că la Steaua s-a rupt ceva când a fost nevoit să-l înlocuiască la pauză pe mijlocaşul Mihai Pintilii cu Andrei Prepeliţă: "Rezultatul nu ne mulţumeşte. Faptul că am reuşit să ne creăm ocazii, dar nu am reuşit să marcăm mă nemulţumeşte. În acelaşi timp, îmi dă speranţe pentru meciul de la Varşovia. Consider că am întâlnit un adversar foarte bun, care ne-a pus probleme în special în repriza a doua şi m-aş fi bucurat să nu am dreptate atunci când am spus că şansele sunt 50-50. Urmează un meci foarte dificil, dar pe care avem puterea să-l câştigăm. Sunt bucuros că vom întâlni o echipă susţinută de mulţi fani. Sper ca jucătorii să aibă o altă atitudine decât în această seară. După 1-0 ne-am creat foarte multe şanse, dar cred că s-a rupt ceva când am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Pintilii cu Prepeliţă. Nu au scăzut şansele, e acelaşi lucru ca înaintea acestui meci".

Portarul Ciprian Tătăruşanu spune la Digisport că Steaua a jucat mai bine decât Legia Varşovia: "În prima repriză, ei nici nu au contat. În afară de o ocazie pe finalul reprizei, eu zic că am jucat destul de bine. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem decât o dată. În a doua repriză, jocul a fost mai echilibrat şi ocaziile au fost la ambele porţi. La Varşovia o să ne aştepte un meci destul de greu, e normal ca ei să aibă prima şansă după acest rezultat, dar noi am jucat destul de bine în deplasare în cupele europene şi sperăm să o facem şi acolo. Suntem o echipă destul de matură, un grup unit şi avem puterea să întoarcem rezultatul. Avem jucători foarte buni, care în orice moment pot înscrie un gol".

 

Reacţia polonezilor

 

Antrenorul echipei Legia Varşovia, Jan Urban, afirmă că formaţia sa se pregătea de Liga Europa, dar după manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, şi-a dat seama că se poate mai mult: "În prima repriză, Steaua a jucat foarte bine şi ne-a împins foarte mult în spate, dar în repriza a doua am restabilit echilibrul. Deşi Steaua a avut un avantaj faţă de noi în prima repriză, în cea de-a doua i-am împins noi în careul lor, am înscris şi a ieşit aşa cum ne-am dorit. Avem un avantaj, rezultatul e cel pe care ni l-am dorit, şi sper să ştim să-l fructificăm în meciul retur. La început, Steaua era favorită, dar acum şansele sunt egale. De 17 ani, o echipă din Polonia nu a mai avut o astfel de şansă, presiunea va fi foarte mare şi trebuie să facem faţă. Noi ne pregăteam pentru Liga Europa, dar după meciul ăsta ne-am dat seama că se poate mai mult".

Returul dintre Legia Varşovia şi Steaua va avea loc pe 27 august, în Polonia.