Tecău, al treilea trofeu consecutiv, la Bucureşti

tecau_horia.jpg

Horia Tecău

Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer au câştigat, duminică, finala de dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Tecău se află la al trelea trofeu consecutiv câştigat în competiţia de la Bucureşti.

Tecău şi Rojer au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi opt minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 3.

Pentru succesul de la Bucureşti, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 23.500 de euro.

Horia Tecău a câştigat pentru a treia oară consecutiv proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce s-a mai impus în 2012 cu suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 cu belarusul Max Mirnîi.

Horia Tecău: E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti

Horia Tecău a declarat, după ce a câştigat partida, că e plăcut să se impună în turneul de la Bucureşti.

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou titlul de la Bucureşti cu un nou partener. E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti, în faţa prietenilor şi a familiei. Nu sunt multe turnee care reuşesc să strângă atâţia spectatori. Nu am vorbit despre acest meci cu antrenorul nostru, pentru că el îi pregăteşte şi pe adversarii de azi. Deja ne cunoaştem foarte bine, ne antrenăm împreună şi nu am vorbit cu el. Mă bucur că am câştigat acest prim duel. Îmi place cum decurge această colaborare cu Rojer. Cred că vom avea rezultate şi în turneele mari, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. La anul cred că voi veni tot cu el", a spus Tecău, conform Mediafax.

Olandezul Jean Julien Rojer a afirmat că este fericit pentru Tecău care şi-a apărat titlul. "Sunt foarte fericit mai mult pentru mine decât pentru Horia. Dacă nu câştigam aici, era vina mea. Sunt fericit că Tecău şi-a apărat trofeul", a precizat Rojer.