(VIDEO) Ronaldo, în lacrimi, după primirea Balonului de Aur

video_ronaldo_lacrimi_dupa_primirea_balonului_aur.jpg

Cristiano Ronaldo, în lacrimi, după primirea Balonului de Aur (Foto: Reuters/Arnd Wiegmann)

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a plâns după ce a primit trofeul Balonul de Aur, luni seară, la gala FIFA de la Zurich. Jucătorul echipei spaniole Real Madrid s-a declarat extrem de emoţionat.

Dacă aţi crezut că Ronaldo este un tip dur, ei bine, v-aţi înşelat! Fotbalistul portughez nu şi-a putut stăpâni emoţiile, după ce a primit premiul Balonul de Aur luni seară, la Zurich.

Portughezul a urcat pe scenă împreună cu fiul său. "În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei de la echipa de club şi naţională. Fără ajutorul lor nu aş fi reuşit. Sunt foarte fericit. Acest trofeu este extrem de greu de câştigat. Trebuie să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Iubita mea, prietenii mei, fiul meu. Este un moment extrem de emoţionant. Tot ce pot să spun este mulţumesc tuturor!", a spus Cristiano Ronaldo, cu ochii în lacrimi.

Jucătorul lui Real Madrid a fost îmbrăţişat pe scenă de fostul internaţional brazilian Pele şi de preşedintele UEFA, Michel Platini.

Ronaldo a câştigat pentru a doua oară în carieră Balonul de Aur, devansându-i pe rivalul său, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi pe francezul Franck Ribery (Bayern Munchen).

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 28 de ani, a mai câştigat Balonul de Aur în 2008. El a marcat 67 de goluri în 56 de meciuri disputate în 2013. De asemenea, jucătorul a înscris toate cele patru goluri ale Portugaliei în dubla manşă cu Suedia, din play-off-ul de calificare pentru Cupa Mondială.