Simona Halep abandonează la Linz. Sportiva acuză o accidentare la genunchi

abandon_halep.jpg

Sursa imaginii: 
Twitter/WTA Linz

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, din cauza unei accidentări. Vestea a venit cu doar câteva ore înaintea înfruntării cu Jaqueline Cristian din semifinalele competiției WTA 250.

Simona Halep (22 WTA) s-a retras de la turneul austriac din cauza unei accidentări. Sportiva a făcut anuțul într-o postare pe Facebook.

„Din păcate nu pot juca în semifinala din această seară (joi - n.r.) după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș face orice să pot juca, dar este umflat și dureros și jucând nu aș face decât să înrăutățeasc situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor turneului și fanior de aici, din Austria, pentru o săptămână fantastică. Sper să mă întorc!”, a spus Halep.

Organizatorii turneului au reacționat pe Twitter: "Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. Îți urăm o recuperare rapidă, Simo! Tot orașul Linz te iubește. Sperăm să te revedem cât mai repede pe teren", au scris austriecii.

Joi seara, la Linz, ar fi urmat să aibă loc un duel sută la sută românesc în semifinalele turneului de tenis feminin de la Linz, între Jaqueline Cristian și Simona Halep .

Jaqueline Cristian (100 WTA) se califică astfel direct în finala turneului de 250 de puncte. Sportiva de 23 de ani are cel mai bun sezon din carieră.