Noul stadion din Ghencea a fost inaugurat oficial cu un meci amical: Steaua – OFK Belgrad 6-0

ghencea.jpg

Sursa imaginii: 
prosport.ro

Echipa din liga a 2-a, Steaua București a învins-o miercuri pe OFK Belgrad, formație sârbă de liga a 5-a, toate cele 6 goluri fiind marcate după pauză, iar CSA a organizat și o festivitate de retragere a tricoului cu numărul 7, purtat de Marius Lăcătuș.

Fanii Stelei au umplut una din peluze și au organizat o scenografie cu bannere foarte mari, sub privirile unora din jucătorii „generației de aur” a clubului, care câștigau Cupa Campionilor Europeni cu 35 de ani în urmă.

Chipirliu a reușit să înscrie primul gol de pe noul stadion, în minutul 50, făcând apoi dubla peste doar două minute.

Huiban a făcut 3-0 din penalty, în minutul 62, apoi steliștii s-au dezlănțuit și au mai făcut câteva incursiuni frumoase, una din ele fiind fructificată de Cezar Mihalache, care a preluat o pasă în fața porții, marcând pentru 4-0, în minutul 76. „Roș-albaștrii” a mai punctat odată în minutul 88, tot dintr-un penalty, executat de Neacșu.

Sârbii au avut și ei două mari ocazii pe final, dar Iancu a respins din poziție de unul la unu, fiind apoi la rândul lui salvat de transversală.

Tabela a închis-o același Neacșu, care a primit o pasă în careu, în poziție centrală, de unde a șutat în plasa laterală interioară a porții.

Cei doi antrenori au făcut un număr nelimitat de schimbări până la finalul primului meci de fotbal de pe noul stadion Steaua.