Meci de Liga Campionilor pe Arena Națională: Atletico - Chelsea, fără spectatori

fotbal_bun.jpg

Image source: 
pixabay.com

Echipele Atletico Madrid și Chelsea Londra se vor înfrunta în această seară, de la ora 22.00, pe Arena Națională, în manșa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Manșa secundă va avea loc peste trei săptămâni, pe „Stamford Bridge".

Atletico Madrid și Chelsea Londra au deplasat la București toate vedetele pe care antrenorii Diego Simeone, respectiv Thomas Tuchel, le au la dispoziție.

Valoarea financiară a fotbaliștilor care se vor afla astăzi pe foaia de joc totalizează aproape 1,5 miliarde de euro.

Potrivit transfermarkt.de, cei mai bine cotați jucători de la Atletico sunt mijlocașul portughez Joao Felix (100 de milioane de euro) și portarul sloven Oblak, evaluat la 90 de milioane de euro. În schimb, "vărfurile" de la Chelsea sunt nemții Kai Havertz și Timo Werner, cu 81, respectiv 70 de milioane de euro.

Cele două echipe sunt la egalitate perfectă la capitolul întâlniri directe: ambele au câte două victorii dintr-un total de şapte meciuri. Chiar şi golaverajul este egal: 11 la 11.

Atletico Madrid are în palmares trei finale UEFA Champions LEague, însă nu a câştigat niciodată trofeul. Chelsea l-a obţinut în 2012, după o finală cu Bayern Munchen.

Meciul de pe Arena Națională din Bucureşti va fi cu porţile închise, în cadrul primei manşe a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Această confruntare din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute iniţial partida.

Atletico - Chelsea se poate vedea în direct la Digi Sport 1, Look Sport+ și TV Telekom Sport 2, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro.