Rică Răducanu este infectat cu COVID-19 şi a fost internat în spital

FC Rapid a anunţat, miercuri, pe o pagină de socializare, că fostul portar al echipei naționale, Necula Răducanu, este infectat cu noul coronavirus şi se află în prezent internat în spital, împreună cu soția sa.

Mesajul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene:

"Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!”.

Necula Răducanu, cunoscut sub numele de Rică Răducanu, are 74 de ani și a făcut parte din echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid, în 1967.

El a mai jucat în cariera sa la Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

De asemenea, Rică Răducanu a făcut parte din naționala României care a participat la Cupa Mondială din 1970, în Mexic, unde „tricolorii” au întâlnit și Brazilia marelui Pelé.

Împreună cu Răducanu este interată și soția sa, iar starea lor nu este foarte gravă:

"Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă și mi-am făcut și eu testul. M-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aștept să facem un șpriț. Am aici niște oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți", a declarat Rică Răducanu, la ProTV, referindu-se la cadrele medicale din spital.