Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar rămân antrenorii lui Dinamo

multescu_talnar_dinamo.jpg

Image source: 
doardinamobucurestiofficial

Noii finanțatori spanioli ai clubului din Ștefan cel Mare anunță că le-au prelungit contractele celor doi tehnicieni români, instalați înainte ca ei să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

Noul al funcției de directorul sportiv al FC Dinamo - Rufo Collado, a declarat pentru site-ul oficial al clubului alb-roșu că a ajuns la un acord cu Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar pentru prelungirea contractelor.

"Sunt bucuros să anunţ că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul şi devotamentul celor doi tehnicieni faţă de culorile clubului", a precizat oficialul spaniol.

 
Amintim, Gigi Mulțescu - supranumit antrenorul-SMURD, fiindcă s-a specializat în salvarea echipelor aflate în crize grave, este cel mai experimentat tehnician din fotbalul autohton. Până la vârsta de 68 de ani, el a pregătit peste 25 de echipe din mai multe țări.
Dinamo s-a salvat de la retrogradare în ultimul moment, după ce Federația Română de Fotbal a schimbat sistemul competițional, mărind Liga 1 la 16 echipe.