Halep, în sferturi la Praga după încă un meci solicitant

simona_halep_-_2020_prague_open_day_4.jpg

Halep, în sferturi la Praga după încă un meci solicitant.
Halep, în sferturi la Praga după încă un meci solicitant.
Image source: 
Prague Open

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită principală, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Praga. Românca a a învins-o pe sportiva cehă Barbora Krejcikova, numărul 118 mondial, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, în două ore şi şase minute. Urmează uelul cu Magdalena Frech (174 WTA).

“Mi-a fost foarte greu să găsesc ritmul”, a declarat Simona după partidă. Principala favorită a turneului a recunoscut că serviciul nu este foarte bun în acest moment, dar muncește la asta şi speră că va deveni din ce în ce mai bun.

Sportiva a vorbit și despre time-out-ul medical din setul al doilea. "Am avut ceva probleme la umăr. Am simțit mușchiul foarte contractat și aveam nevoie de un masaj pentru a relaxa mușchiul, iar apoi am putut să servesc puțin mai bine și mă bucur că a funcționat", a spus Simona imediat după meci.

Halep va juca în sferturi cu poloneza Magdalena Frech, locul 174 WTA. Cele două sunt la prima confruntare în circuit. “Luptă mult, va fi un meci interesant. Nu am mai fost adversare. Va fi ceva nou, dar sunt pregătită”, a spus Simona.

Turneul de la Praga, dotat cu premii în valoare de 275.000 de dolari, este primul la care participă Simona după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.