Liga 1 se îndreaptă spre un blocaj - încă trei meciuri amânate din cauza coronavirusului

fotbal.jpg

Image source: 
pixabay.com

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciurile în această săptămână ale echipelor Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Dinamo, după testele pozitive la Covid-19 înregistrate la aceste grupări.

 

Prin urmare, programul va mai cuprinde o singură partidă din etapa a 9-a a play-off-ului şi 3 din runda a 11-a a play-out-ului, potrivit paginii oficiale a LPF.

Sâmbătă seară, în play-off, de la ora 21:00, Gaz Metan Mediaş o primește pe FCSB.

În play-out, tot sâmbătă, se disputa meciurile Academica Clinceni - Poli Iaşi și FC Viitorul - Chindia Târgovişte, iar duminică după-amiază FC Voluntari joacă acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Confruntările celor de la Dinamo, CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor fi programate la o dată ulterioară, în funcție de evoluția situației medicale.

Amintim, după reluarea campionatului, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 la angajaţi şi fotbaliști de la Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ducând la suspendarea unor partide şi deschiderea de anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

Și în Liga a II-a s-au găsit cazuri pozitive, la Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

N-au scăpat nici arbitrii, din rândul cărora au fost depistate 4 cazuri, aceștia fiind opriți apoi de la delegări de către FRF.