Kobe Bryant, legenda NBA, a murit într-un accident de elicopter

kobe.jpg

Image source: 
facebook/kobe bryant

 

Legenda NBA Kobe Bryant a încetat din viață duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California ( SUA), transmite NBC News.

 

Kobe Bryant (41 de ani) se afla într-un elicopter privat, alături de alte patru persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu, după cum spun martorii. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului, potrivit NBC News. Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori. Kobe Bryant folosea des elicopterul pentru deplasări, inclusiv în perioada în care era jucător la Lakers.

"De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA. În 2008 a fost denumit cel mai important jucător din NBA, a fost numit de două ori MVP-ul finalelor în NBA, dar și de două ori jucătorul care a înscris de cele mai multe ori. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de 4 ori. În plus, a câștigat și de două ori titlul olimpic", potrivit mediafax.ro