Halep s-a retras de la Wuhan. Va merge la Beijing și Shenzen?

halep_rfi.jpg

Image source: 
Arhiva RFI

Simona Halep a abandonat în această dimineață în primul set, la scorul de 4-5, în partida cu kazaha Elena Rybakina (20 de ani, 50 WTA), contând pentru optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Wuhan (China). 

Jucătoarea noastră a întâmpinat probleme încă din startul meciului, fiind vizibil incomodată în momentul în care încerca să servească. Deși Simona a condus cu 4-2, Rybakina a câștigat următoarele 3 game-uri, moment în care Halep a cerut intervenția fizioterapeutului.  Durerile din zona lombară au fost prea puternice, iar campioana de la Wimbledon nu a mai putut continua partida și a luat decizia să abandoneze. 

Accidentarea vine chiar în săptămâna în care Halep va împlini 28 de ani, eveniment care va avea loc vineri. Rămâne de văzut în ce măsură problemele apărute azi vor afecta programul Simonei din acest final de an, mai ales că săptămâna viitoare e turneul de la Beijing, unde jucătoarea noastră și-a anunțat deja participarea., apoi la Turneul Campioanelor, la Shenzen (China).