Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Rugby: Timișoara Saracens 17 Dragons 54 în debutul Challenge Cup

timisoara_dragons.jpg

Timișoara Saracens 17 Dragons 54
Dragons au marcat opt eseuri
Sursa imaginii: 
Petru COJOCARU

Timișoara Saracens a debutat cu o înfrângere la scor, 17 - 54 cu Dragons, în Challenge Cup, competiția numărul doi europeană de club. Este a doua participare a timișorenilor în Challenge Cup, în precedenta ei pierzând toate cele șase meciuri.

Prăpastia între rugby-ul românesc de club și cel din țările din primul eșalon a fost din scos în evidență de acest meci cu o echipă altfel modestă, care în general se clasează la coada Guinness Pro 14, liga celto-italo-sud-africană.

Campionii României au început curajos și conduceau cu 10 - 7 după 20 de minute dar după aceea galezii au preluat controlul total, dominând pe toate planurile, profitând de greșelile gazdelor mai ales la margine.

Dragons au marcat în final opt eseuri, față de numai două ale timișorenilor și au stabilit scorul final la 54 - 17, similar cu cel din debutul competiției de acum doi ani, 17 - 59 cu Edinburgh.

În celălalt meci al grupei 4 al Challenge Cup, Northampton Saints au pierdut pe teren propriu în fața lui Clermont Auvergne cu 20 - 41.