Gică Popescu va ”juca” în echipa premierului Tudose

gica_popescu_echipa_premier_tudose.jpg

Gheorghe Popescu, numit consilier al premierului (Sursa foto: Facebook/Gheorghe Popescu)
Gheorghe Popescu, numit consilier al premierului (Sursa foto: Facebook/Gheorghe Popescu)

Numirea fostului fotbalist Gică Popescu în funcţia de consilier al premierului Mihai Tudose este o decizie surprinzătoare. O spune la RFI jurnalistul Marius Mărgărit de la Gazeta Sporturilor.

Gică Popescu, fost căpitan al naţionalei, care a stat un an şi opt luni la închisoare în dosarul transferurilor, se va ocupa de pregătirea meciurilor pe care Bucureştiul le va găzdui la Euro 2020.

Marius Mărgărit e de părere că fostul căpitan al echipei FC Barcelona trebuie să arate dacă are şi calităţi de bun manager de proiect: ”A avut câteva încercări în business, dar multe dintre ele au fost nereuşite. Şi în domeniul fotbalului, a avut o şcoală de fotbal, pe care la un moment dat o cam abandonase. Nu se ştie despre el că ar fi un foarte bun manager de business, dar n-a mai fost implicat într-un asemenea gen de proiecte şi rămâne de văzut dacă se va putea descurca. Practic, el va fi doar o legătură, probabil, cu forurile internaţionale, cu UEFA”.

”Nu-mi dau seama dacă va fi o reabilitare completă, cred că va depinde foarte mult şi de succesul acestui proiect. Nu ştiu dacă Gică Popescu va putea vreodată să se reabiliteze complet, dar cred că merită o şansă. Depinde foarte mult de succesul acestui proiect dacă el îşi va mai câştiga din credibilitate în ochii publicului, în ochii suporterilor”, spune jurnalistul.

Marius Mărgărit, despre Gică Popescu
712

Facebook comments