Finala de la Shenzhen: Halep a câștigat primul set cu 6-1 și l-a pierdut pe al doilea cu 2-6

halep_shenzhen.jpg

Image source: 
Facebook/ Shenzhen Open

Finala turnelui de la Shenzhen dintre Simona Halep și Katerina Siniakova se joacă în sală, fără spectatori. Meciul a fost amânat mai bine de 4 ore și jumătate din cauza ploii.

ACTUALIZARE: Simona Halep a pierdut al doilea set în finala turneului Shenzhen Open. Siniakova s-a impus în al doilea set, cu 6-2, astfel că meciul a intrat în decisiv.

Halep a reuşit două break-uri, unul la scorul de 2-1 şi celălalt la scorul de 4-1 pentru a-şi trece primul set pe tabelă, după 25 de minute.

În setul al doilea, Siniakova a avut prima minge de break în acest meci la scorul de 2-1 pentru ea. Jucătoarea cehă a fructifcat-o, dar şi-a pierdut imediat serviciul. Siniakova a mai câştigat o dată pe serviciul Simonei Halep, apoi a luat toate ghemurile, impunându-se cu 6-2, după 53 de minute. Urmează setul decisiv.


Simona Halep, locul I WTA, a câştigat cu 6-1 primul set al întâlnirii cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, în finala turneului de la Shenzhen.

Halep a reuşit două break-uri, unul la scorul de 2-1 şi celălalt la scorul de 4-1 pentru a-şi trece primul set pe tabelă, după 25 de minute.

Din cauza ploii, finala a fost mutată în sală. Meciul nu este transmis la TV pentru că sala nu are condiții pentru filmare. În plus, sala nu are nici tribune, astfel că meciul se joacă fără spectatori.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu, tot în sală.  Simona Halep va juca alături de Irina Begu.

471

Facebook comments