Michael Schumacher face "mici progrese" încurajatoare

michael_schumacher_face_mici_progrese_incurajatoare.jpg

Michael Schumacher, într-o fotografie de arhivă din 2006 (Foto: Reuters/Caren Firouz)

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher face "mici progrese", care sunt încurajatoare, declară purtătorul de cuvânt al germanului, Sabine Kehm, potrivit AFP. Germanul este spitalizat de trei luni şi jumătate, după un grav accident de schi, în Franţa.

"Sunt mici progrese care evident ne bucură foarte mult şi ne dau mult curaj. După cum am mai spus, sunt momente în care dă semne de luciditate şi de trezire, ceea ce este o veste bună", precizează purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, la postul german ARD.

Kehm a anunţat şi acum câteva zile într-un comunicat că fostul campion de Formula 1 are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire.

"Michael face progrese... El are momente în care dă semne de luciditate şi de trezire. Suntem alături de el în această luptă lungă şi dificilă, împreună cu echipa de la spitalul din Grenoble şi suntem în continuare încrezători", a precizat purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher.

Sabine Kehm a declarat anterior pentru cotidianul Bild că există semne care dau speranţă în ceea ce priveşte starea lui Schumacher: "Pot doar să spun că sunt semne care ne dau speranţă".

Michael Schumacher (45 de ani) a fost rănit grav într-un accident de schi, pe 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, care iese progresiv din comă la spitalul din Grenoble a fost operat până acum de două ori la cap.