Maraton de vaccinare în București. Centre deschise nonstop, în weekend, în toate sectoarele Capitalei

maraton.png

Sursa imaginii: 
Facebook/Ro Vaccinare

Un maraton de vaccinare anti-covid va fi organizat în Capitală la sfârșitul săptămânii. Maratonul se desfășoară în șase centre de vaccinare din București unde vor fi disponibile toate tipurile de vaccin aprobate. Marartonul începe vineri dimineață la ora 8.00 și ține până luni dimineața. 

Începând de vineri, la ora 8.00, toate cele patru tipuri de vaccin vor fi disponibile prin intermediul a 49 de fluxuri de vaccinare deschise în șase centre.

Sector 1: RomExpo (B-dul Mărășești 65-67) - 8 fluxuri (4 Pfizer, 1 Moderna, 3 Janssen);

Sector 2: Circul Metropolitan (Aleea Circului, nr.15) - 7 fluxuri (3 Pfizer, 3 Janssen, 1 AstraZeneca);

Sector3: Biblioteca Națională (B-dul Unirii, nr.22) - 10 fluxuri (5 Pfizer, 1 Moderna, 4 Janssen);

Sector4: Palatul Copiilor (B-dul Tineretului, nr.53) - 15 fluxuri (8 Pfizer, 2 Moderna, 5 Janssen);

Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei (Strada Progresului 151-171) - 5 fluxuri (4 Pfizer, 1 Janssen);

Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu” (Calea Plevnei nr. 234) - 4 fluxuri (2 Pfizer, 1 Janssen)”, anunță reprezentanții CNCAV.

Programul centrelor de vaccinare va fi non stop. La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV.

Maratonul este organizat de CNCAV împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii.