Simona Halep i-a spus "DA" lui Toni Iuruc într-o ceremonie la malul mării

cununia.jpg

Sursa imaginii: 
Instagram/Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a căsătorit astăzi cu omul de afaceri Toni Iuruc la Mamaia. Cei doi și-au spus  "DA" într-un spaţiu special amenajat pe plajă. 

Simona Halep și-a început ziua cu un mesaj pe Instagram:


Sursa imaginii: 
Instagram/Simona Halep

Parte dintre cei 1,6 milioane de urmăritori ai Simonei au apreciat postarea, inclusiv antrenorul Darren Cahill, și i-au urat "Casă de piatră".

"Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, i-a urat cineva. Altcineva a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”.

Simona Halep şi Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut ca Toni Iuruc, formează un cuplu din 2019. Cei doi au apărut în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul. Ei s-au logodit în această vară.


Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iulie
Sursa imaginii: 
Instagram/Simona Halep

Cununia a fost oficiată de primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

Simona a venit la ceremonia civilă îmbrăcată într-o rochie de dantelă, crem, cu inserții aurii, brodată în partea de sus și cu pliuri în cea de jos.

Toni Iuruc a purtat un costum negru, clasic, cu un papion elegant de aceeași nuanță.

Petrecerea de cununie, cu 300 de invitați, se ține la un club din Mamaia. 

Simona nu a vorbit despre o eventuală lună de miere, ea și-a anunțat în schimb participarea la încă trei turnee în această toamnă.

E vorba despre BNP Paribas Open - Indian Wells, SUA, între 6 și 17 octombrie, turneu WTA 1000, Kremlin Cup - Moscova, Rusia, între 18 și 24 octombrie, turneu WTA 500, precum și Transylvania Open - Cluj-Napoca, între 25 și 31 octombrie, turneu WTA 250.

Simona Halep, fost număr 1 mondial timp de 64 de săptămâni, a reușit să câștige din tenis peste 37 milioane de dolari.