Patroana firmei de artificii de la Colectiv a fost găsită decedată, anunță surse judiciare

Este vorba de Daniela Niță, de 44 de ani, administratorul firmei care a organizat spectacolul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv. Ea a fost găsită decedată în casă luni, declară pentru Mediafax surse judiciare.

În cursul zilei de luni, polițiștii Direcției Generală a Municipiului București au fost sesizați că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Apoi, sursele judiciare au declarat pentru Mediafax că femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul de artificii în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Imediat, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Apoi, trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

Amintim, Daniela Niţă, administratorul firmei „Golden Ideas Fireworks Artists”, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, și soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimiși în judecată în dosarul Colectiv.

După acea tragedie, din octombrie 2015, 64 de tineri și-au pierdut viața și mulți alții au rămas cu afecțiuni cronice.