Numărul deceselor după prăbuşirea imobilului rezidenţial din Florida a ajuns la 27

florida.jpg

Sursa imaginii: 
france24.fr

După ultimul raport în cazul prăbuşirii parţiale a imobilului rezidenţial din Miami-Dade, Florida, numărul morților a ajuns la 27 de, iar peste 115 persoane sunt în continuare dispărute, anunţă autorităţile, citate de „USA Today”.

Daniella Levine Cava, primarul districtului Miami-Dade, a declarat luni: "Din nefericire, echipele de intervenţie au găsit alte trei cadavre".

Astfel, bilanţul victimelor a ajuns la 27 de morţi, iar 118 persoane sunt dispărute după prăbuşirea parţială, pe 24 iunie, a unui imobil rezidenţial de 12 etaje, în zona Surfside din Miami-Dade, în statul Florida.

Totodată, autorităţile au demolat controlat restul clădirii duminică seară, de teamă că imobilul s-ar fi putut prăbuşi din cauza furtunii tropicale Elsa.

Amintim, Joseph Biden, preşedintele Statelor Unite, s-a deplasat săptămâna trecută în statul Florida, la locul imobilului prăbuşit parţial. Liderul de la Casa Albă a semnalat că va coopera cu autorităţile din statul Florida în acţiunile de căutare a victimelor şi de asistenţă pentru cei afectați.