Un primar din Ilfov a fost reținut pentru act sexual cu o fată de 12 ani care a și născut

catuse.jpg

Sursa imaginii: 
pixabay.com

Trei persoane au fost reținute, joi seara, între care și primarul din Ștefăneștii de Jos, Robert Ștefan, după ce o copilă de 12 ani a susținut că a fost violată și apoi a născut un copil.

După probatoriul administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut, joi seara, trei persoane, iar cercetările în acest caz se fac comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, între persoanele reținute este și primarul comunei Ștefăneștii de Jos, Robert Ștefan, pentru act sexual cu minor și influențarea declarației.

Aceste fapte s-ar fi produs în urmă cu 3 ani, când fata avea 12 ani, și se pare că ea ar fi fost amenințată să păstreze tăcerea. Între timp, ea a născut un copil.

Tot joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au făcut cinci percheziții, la domiciliile unor personae, precum și la sediul primăriei. Perchezițiile s-au desfășurat în localitățile Dascălu și Ștefăneștii de Jos.