Turiștii care merg la mare se pot vaccina în minivacanța de Paști, fără programare

cazinou-constanta-landscape-1193350_1920.jpg

Cazinoul din Constanța
Sursa imaginii: 
pixabay.com

Vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech. Turiștii care trebuie să primească rapelul, li se va inocula o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare, anunță Prefectura Constanța.

Turiștii care vor merge pe litoral în perioada 30 aprilie 3 mai au două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziție în centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, fără o programare prealabilă, doar cu buletinul.

Turiștii fie vor putea face rapelul, fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință.

Vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech, iar persoanele care vor face rapelul vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare.

În acest moment, județul Constanța are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expozițional Constanța. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. La momentul de față, în județul Constanța s-au efectuat 231.004 doze.