Angajații CFR vor avea uniforme noi

uniforme cfr.jpg

Image source: 
facebook

De la 11 ianuarie, CFR Călători va schimba uniformele tuturor angajaților, cu unele care au o linie „modernă”.

Într-un comunicat al Căilor Ferate Române, se anunță că pasagerii care vor călători cu trenurile companiei naționale vor vedea „noul look” al angajaților.

Contrlorii, mecanicii de locmotivă sau însoțitorii de vagoane, precum și casierii, vor îmbrăca noi uniforme, în culorile bleumarin, bleu și vișiniu:

Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbați, pălărie femei/șapcă bărbați, eșarfă femei /cravată bărbați, haină impermeabilă cu mesadă detașabilă pentru femei/bărbați, pantofi. Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători și de îmbunătățire continuă a imaginii proprii”, au transmis, miercuri, reprezentanții CFR Călători.

Noile uniforme vor îmbrăca aproximativ 4.000 de angajați care intră în relație directă cu publicul: personalul de tren: șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit, casieri, personalul de la informații, șef tură comercial, instructor stație sau șeful de stație:

După foarte mulți ani CFR Călători reușește să achiziționeze noi uniforme pentru salariații în contact cu publicul călător. Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar și un confort sporit pentru cei ce le poartă, ținând seama de programul de lucru al colegilor noștri. Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, <Punem călătorul în centrul deciziilor nostre> și <Condiții mai bune pentru colegii noștrii>. Despre al treilea obiectiv, trenurile, ați primit constant informații de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparații locomotive și sporire confort în automotoare. Continuăm!” a declarat directorul general al CFR Călători, Dan Costescu.

VECHEA UNIFORMĂ CFR:


Image source: 
facebook