Tom Cruise : ”misiune imposibilă” de salvare a filmărilor blocate de pandemie

53849df6a8590.jpg

Sursa imaginii: 
AFP

Tom Cruise construieşte un studio securizat Covid într-o fostă bază militară pentru a termina filmările la ”Misiune imposibilă 7”. El investește milioane de dolari pentru modificările dorite. Anterior, Cruise a închiriat o navă de croazieră pentru a se izola împreună cu actorii și echipa de filmare.

Tom Cruise a construit un studio cu protecție anti-Covid într-o fostă fortăreaţă militară. Aceasta se află în Marea Britanie unde actorul filmează finalul superproducției ”Misiune imposibilă 7”. În trecut, baza militară din Longcross, în Surrey, a fost utilizată pentru proiectarea tancurilor.

Potrivit The Sun, actorul investește milioane de dolari pentru a adapta fosta bază militară pentru filmări și pentru a se asigura că restul producţiei va decurge fără probleme. Se pare că decizia a fost luată după ce mai mulți participanți la filmări nu au respectat măsurile anti-Covid. La începutul filmărilor, Tom Cruise a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru o navă de croazieră pe care i-a izolat pe actori și pe membrii stafului artistic și tehnic.

În ”Misiune imposibilă 7”, Tom Cruise reia rolul agentului secret american fictiv, Ethan Hunt. Anterior, actorul a filmat secvenţe din film la Roma, Veneţia şi în Norvegia.