Termoenergetica este gata să pornească încălzirea în București

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a încărcat mai mult de 90% din punctele, modulele şi centralele termice, pentru furnizarea căldurii în următoarele săptămâni.

În Capitală sunt în total 1.027 de puncte termice, iar restul de 8% nu au fost până în prezent încărcate, fiindcă asociaţiile de proprietari au anunţat că nu doresc încă furnizarea căldurii, sau mai sunt în desfăşurare lucrări la reţelele secundare ale imobilelor.

Pornirea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

„Reamintim asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002”, anunță Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul al Termoenergetica București.