Focar de Covid-19 în Gara CFR Constanța: o casieră a murit și trei sunt în spital

gara_constanta.jpg

Sursa imaginii: 
wikipedia.org

O casieră care lucra la Gara Constanța a murit, iar alte trei - infectate cu noul coronavirus, sunt internate în spital, Direcția de Sănătate Publică din județ a început o anchetă epidemiologică.

Directorul DSP Constanța - Cristina Schipor, a declarat pentru Mediafax că este un focar de Covid-19 în Gara din Constanța și se face anchetă epidemiologică, după ce o casieră a murit și altre trei au fost internate în spital.

Avem trei persoane infectate, în spital, în afară de o altă persoană care a decedat. Toate cele patru sunt casiere. În prezent derulăm o anchetă epidemiologică”, a declarat Cristina Schipor.

Potrivit directorului DSP Constanța, totul a pornit după ce o casieră în vârstă de 53 de ani a decedat. Celelalte trei au mers să se testeze și au ieșit pozitive, în prezent fiind internate.

Acum suntem în desfășurarea anchetei epidemiologice. S-a făcut dezinfecție zilnică și am recomandat ca toate casierele să poarte mască și mănuși în permanență, chiar dacă ele sunt singure în biroul acela, despărțite de panoul de geam”, a mai spus Schipor.

În județul Constanța sunt, luni, 1.499 de cazuri de COVID-19.