Ghislaine Maxwell, arestată în cazul Epstein, "amenință cu dezvăluiri"

epstein_maxwell.jpg

Ghislaine Maxwell cu Jeffrey Epstein în 2005
Ghislaine Maxwell a fost într-o relație cu Jeffrey Epstein
Image source: 
Getty Images

Ghislaine Maxwell are o prezentare secretă a casetelor cu practici sexuale extreme ale lui Jeffrey Epstein și va folosi înregistrările ca poliță de asigurare pentru a se salva, a dezvăluit cotidianul britanic Daily Mail.

Ghislaine Maxwell are o prezentare secretă a casetelor cu practici sexuale extreme ale lui Jeffrey Epstein și va folosi înregistrările ca poliță de asigurare pentru a se salva, a dezvăluit cotidianul britanic Daily Mail.

Maxwell, în vârstă de 58 de ani, a fost arestată la Bradford, New Hampshire, Statele Unite, joia trecută. Ea a fost acuzată de șase infracțiuni federale, inclusiv corupere de minori, trafic sexual și sperjur.

Personalitatea mondenă este probabil cea mai apropiată prietenă a lui Epstein și se presupune că a acționat ca proxeneta sa, acuzată că a asigurat fete minore pentru multi-milionar, care ar fi păstrat dovezi despre actele sale sexuale perverse împotriva minorilor.

Epstein s-a a fost găsit mort în închisoare pe 10 august 2019 unde ispășea o pedeapsă pentru pedofilie, concluzia autopsiei fiind sinucidere. 

Când oficialitățile au perecheziționat casa lui Epstein din New York după arestarea sa în iulie trecut, au găsit acolo mii de fotografii  porno care includ imagini cu fete minore și un seif plin cu DVD-uri etichetate "fete nude", potrivit autorităților.

Fostul prieten al lui Maxwell a explicat: "Ghislaine a fost întotdeauna la fel de vicleană ca ei. Nu avea cum să fie cu Epstein în acei ani și să nu aibă nicio asigurare."

Prietenii sus-puse

"Vraful de casete sexuale pe care că Ghislaine le-a subtilizat, ar putea ajunge biletul ei de ieșire din închisoare, dacă autoritățile sunt dispuse să negocieze. Ea are copii la tot ce a avut Epstein. Acestea ar putea implica niște persoane importante."

Ghislaine Maxwell cu Naomi Campbell, Donald și Melania Trump
Ghislaine Maxwell frecventa cercuri în care i-a întâlnit pe Donald și Melania Trump
Image source: 
Getty Images

 "Dacă Ghislaine cade, ea îi va târi după ea pe toți."

Fostul prieten a continuat: "Nu numai că lui Epstein i-a plăcut să se înregistreze cu fete minore, ci a vrut să se asigure că are ceva la mână asupra bărbaților bogați și puternici care profitau de generozitatea lui bolnavă”.

Următoarea înfățișare a lui Maxwell este vineri la New York. În prezent este reținută fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune.

În rechizitoriul public de săptămâna trecută se spune că Maxwell a facilitat delictele lui Epstein prin faptul că l-a ajutat să recruteze, să pregătească și, în cele din urmă, să molesteze fetele de la 14 ani. De asemenea, este acuzată că a participat la abuzurile sexuale.

Ea a negat anterior acuzațiile împotriva ei. Maxwell este incontestabil legată de unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume.

Timp de zeci de ani, a fost înfățișată pendulând între petrecerile protipendadei din New York și Londra, pozând cu actrițe, modele și magnați ai tehnologiei, inclusiv Elon Musk și Naomi Campbell.

Scandalul Andrew - Giuffre

Maxwell a fost chiar surprinsă în mai multe ocazii, alături de viitorul președinte Donald Trump, împreună cu cea care este acum soția sa, Melania.

Prințul Andrew cu Virginia Giuffre și Ghislaine Maxwell în 2001
Ghislaine Maxwell este acuzată că i-a procurat Prințului Andrew pe minora Virginia Giuffre pentru sex
Image source: 
Nicholas Razzell

A fost atât de apropiată fostului președinte Bill Clinton, care a zburat de mai multe ori cu avionul privat al lui Epstein, Lolita Express, încât a participat la nunta fiicei sale Chelsea, în 2010.

Însă unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Maxwell este prințul Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Într-o poză Maxwell apare în apartamentul ei din Londra, unde prințul Andrew este înfățișat cu brațul în jurul taliei adolescentei Virginia Roberts Giuffre.

Giuffre a susținut că a avut relații sexuale cu prințul Andrew sub îndrumarea lui Maxwell și Epstein. Andrew a negat vehement toate acuzațiile împotriva sa, dar este acuzat în același timp că nu răspunde cererii poliției federale FBI de a coopera cu ancheta.

Maxwell este al nouălea copil al magnatului de presă căzut în dizgrație Robert Maxwell, decedat în 1991, anul în care a fost descoperită o fraudă uriașă la companiile la care era acționarul principal.