Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională

firea_6.jpg

Image source: 
Facebook / Gabriela Firea

Moment jenant pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea. Venită pe scena amplasată pe Arena Națională pentru a-i acorda Simonei Halep “cheia orașului”, după trofeul obținut la Paris, Gabriela Firea a fost huiduită puternic de românii prezenți pe stadion, în momentul în care a luat cuvântul.

Aceasta i-a oferit tenismenei cheia orașului și un buchet de flori, după care s-a grăbit să părăsească scena. Atunci când Simona Halep a luat cuvântul, huiduielile s-au transformat în aplauze. ”Simona! Simona!”, au scandat cei peste 15.000 de spectatori veniți pe Arena Națională.

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită"

La mai bine de o oră după ce a părăsit stadionul în huiduielile celor prezenți, edilul Capitalei a reacționat pe pagina sa de socializare:

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ținută, pe Arena Națională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriașă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineață, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost și copii, la un festival al urii și dezbinării. Când am declarat-o Cetățean de onoare al Municipiului București, mulți au strâmbat din nas. Și au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam așa cum merită, ar fi spus că sunt arogantă și că nu îmi fac datoria de primar general. (...) În rest, și mâine este o zi! Și mâine e o zi de muncă! Și mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoși, că putem avea credință și că putem ierta. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă!", a scris Gabriela Firea pe facebook.

 
Gabriela Firea părăsește Arena Națională în huiduielile a peste 15.000 de români