Lenjerie de lux şi show rock’n’roll

img_20190120_191835.jpg

Show-ul fabricantilor francezi de lenjerie de lux s-a derulat pe tema muzicii rock
Show-ul fabricantilor francezi de lenjerie de lux s-a derulat pe tema muzicii rock
Image source: 
Vasile Damian

La Paris, cu ocazia Fashion week, s-a derulat a doua defilare de modă a „Lenjeriei franceze”, grup sub care sunt reunite principalele mărci de lux din Franţa. După o primă ediţie, acum doi ani, pusă sub semnul „Lingerie mon amour”, ediţia 2019 s-a derulat îndemnul muzicii rock’n’roll. Show-ul s-a asemănat cu un concert live propus de grupul „Hyphen Hyphen”.

La defilarea „Lingerie rocks” au participat cele mai prestigioase 14 mărci de lenjerie franceze şi alte 3 mărci de creatori tineri au fost invitate să-şi prezinte şi ele noile colecţii pe tema „parizienei rock”.

„Cele 14 mărci invitate, toate foarte prezente pe plan internaţional, fac parte demult din istoria lenjeriei franceze. ADN-ul lor comun sunt corsetarii de mare valoare” ne spune Karine Sfar, directoarea Federaţiei franceze de lenjerie.

De partea lui, Alain de Rodellec, preşedinte Promincor – Lingerie Française, afirmă că a ales tema rock-ului pentru că „femeia pariziană are ceva „rock” în ea. In plus, muzica este un bun suport pentru a vorbi despre lenjerie şi femeia în mişcare”.