Cum s-au infiltrat politistii romani in mafia cocainei ( Adevarul)

cocaina.jpg

Cum s-au infiltrat politistii romani in mafia cocainei ( Adevarul)
Cum s-au infiltrat politistii romani in mafia cocainei ( Adevarul)

Mai multi ofiteri de politi au reusit sa se infiltreze, ca investigatori sub acoperire, intr-o grupare internationala de traffic de droguri. Misiunea a fost un success si a dus, vara trecuta,  la capturarea a 2,5 tone de cocaina. Este cea mai mare cantitate de cocaina capturata vreodata in Romania.

 

Tot Adevarul face o radiografie a concediului romanului: aroganta, enervare, ipocrizie si imbuibare. Specialistii spun ca multi romani de cunosc “cultura fericirii” cid oar pe cea a consumului si spun ca de multe ori, chiar daca nu ne dam seama, alegem sa mergem in concediu doar pentru a demonstra altora ca putem sa ne simtim bine.

Romania Libera face poza de familie a guvernarii dragnea. PSD =PCR, Pile, Cunostinte, Relatii. Primele 7 luni cu PSD la putere se dovedesc benefice pentru clientele partidului. Social-democratii au luat cu asalt institutiile de stat transformand numirea rudelor si apropiatilor intr-o strategie politica. Si tot Romania Libera calculeaza costul pomenilor electorale si ne spune de unde vrea Guvernul sa stoarca bani.

Acelasi guvern surprins de Jurnalul National ca a taiat subventiile pentru angajatii cu handicap. Goanna dupa bani face noi victime. Un act normativ controversat si neexplicat. Si tot Jurnalul National scrie despre razboiul lui Basescu cu Academia Romana. Miza: asezamantul lui Ion I.C. Bratianu, donat in integralitate Academiei romane prin vointa fondatorilor. Atat traian Basescu cat si Adriean Videanu s-au luptat in instante ca donatia sa nu fie recuperate de proprietarul de drept. In 15 ani de procese, asezamantul cu atatia stapani de pripas dar niciunul sigur, se degradeaza vazand cu ochii.

Evenimentul Zilei a descoperit o relatie bolnava: procurorii informau SRI. Kovesi, performanta incredibila: a transformat DNA in Serviciu Secret.

Ziarul Financiar surprinde o schimbar de directive. In premiera, BNR ataca “Prima Casa” si afrma ca mentinerea programului duce la distorsiuni in piata si nu stimuleaza bancile sa dezvolte produse ipotecare.  BNR nu doar ca nu mai sustine acest program dar afirma ca rolul sau in economie a fost modest.

Gazeta Sporturilor ne asigura ca Gigi ia chiar tot. Nedelcu si Romario Benzar au semnat miercuri seara cu FCSB. Becali a platit in schimbul lor 2, 7 milioane euro. Ultima tinta a patronului Stelei este Baluta, pentru care a oferit Craiovei 2, 5 milioane.

Revista presei romanesti din 10 august 2017
508

Facebook comments