Bădălău, PSD: Va exista o remaniere. Nu e o criză între premier și PSD

niculae_badalau

Sursa foto: Facebook/Niculae Bădălău

Niculae Bădălău: "Va exista o remaniere atâta timp cât avem rămâneri în urmă şi e din cauza miniştrilor".

Al doilea om din PSD confirmă că ar urma să aibă loc o remaniere guvernamentală.

Președintele executiv al partidului, Niculae Bădălău, a declarat, după ședința informală a liderilor partidului, că unii miniștri ar urma să fie schimbați din funcție.

Ar fi vorba de patru miniștri.

"Va exista o remaniere atâta timp cât avem rămâneri în urmă şi e din cauza miniştrilor", a precizat liderul PSD, care a spus că premierul va veni cu o motivare în Comitetul Executiv, care va lua decizia, propunând alte nume.

El a susţinut că premierul Mihai Tudose este supărat pentru că unele lucruri nu funcţionează în guvern.

Nu e clar în acest moment ce remanieri ar urma să fie făcute. În timp ce premierul a susținut că vrea să-i schimbe din Guvern inclusiv pe miniștrii cu probleme penale, președintele executiv al PSD a vorbit despre cei care nu sunt eficienți în activitatea guvernamentală.

Pe de altă parte, Niculae Bădălău susține că în PSD nu ar exista nicio tensiune.

Președintele executiv al PSD a adăugat că în ședință nu s-a pus problema unei demisii a premierului Tudose.

 "Nu, cum să se pună? Domnul premier este un om matur, înţelept, care ştie foarte bine ce înseamnă guvernarea unei ţări şi nu se joacă cu lucrul ăsta. Este un om extrem de serios şi un premier foarte bun, am avut îndoieli la început, dar acum vă spun că e unul dintre premierii cei mai buni pe care i-a avut România, un om hotărât care va dezvolta România".

Potrivit unor surse citate de presa centrală, ar urma să fie remaniați ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, ministrul pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie (toți suspectați de fapte de corupție), dar și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. În cazul acestuia din urmă, premierul Mihai Tudose s-a arătat nemulțumit de activitatea sa la transporturi. De altfel, Răzvan Cuc a fost criticat de premierul Mihai Tudose în mai multe ședințe de Guvern.

 

456

Facebook comments