Eugen Tomac: Liviu Dragnea vrea să transforme judeţul Teleorman într-o mică Brazilie

Eugen Tomac presedinte PMP motiune cenzura.jpg

Eugen Tomac
Eugen Tomac
Image source: 
site-ul Camerei Deputaților

Guvernul risipeşte bani pe proiecte demagogice, declară la RFI liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac. El spune că România are o creştere economică falsă şi că un Executiv total neprietenos cu mediul de afaceri poate duce ţara în prăpastie.

Eugen Tomac crede că “în clipa de faţă în PSD este mare agitaţie, pentru că dacă ne amintim bine, anul trecut, în campania electorală, domnul Dragnea prezenta drept Biblie pentru tot PSD-ul programul de guvernare cu care au candidat. Am spus în mai multe rânduri că programul nerealist de guvernare pe care l-au prezentat românilor este unul lipsit de realitate (…). Când promiţi că vei majora cu 80% salariile în învăţământ şi medicii vor primi 3.500 de euro începând din 2017 şi iată, suntem deja aproape de august şi măsurile pe care le-au promis nu le pot implementa, caută în interiorul lor vinovaţii”.

Deputatul PMP consideră că “la ora actuală, avem o creştere economică falsă, pentru că noi creştem economia pe datorie, nicidecum pe investiţii, pentru că la ora actuală Guvernul practic taie tot ceea ce înseamnă investiţii şi duce banii în consum (…). Este un Guvern total neprietenos cu mediul de afaceri, este un Guvern care prin măsurile neinspirate pe care le ia, poate duce ţara într-o zonă de prăpastie”.

De unde va face Guvernul rost de bani? “Domnul Dragnea fiind inspirat din desele vizite pe care le face în Brazilia, şi-ar dori să transforme judeţul Teleorman într-o mică Brazilie. După ce şi-a creat plajă, o zonă modernă de pescuit, observăm că mai bagă şi nişte milioane de euro în crearea unui stadion în Alexandria (…). Cred că dacă nu s-ar duce bani risipiţi în asemenea proiecte demagogice, în mod clar ar exista bani inclusiv pentru majorări de pensii”, spune Eugen Tomac.

 
Eugen Tomac, despre politica fiscală a Guvernului Tudose