Raluca Turcan: Pericolul nu a trecut complet

raluca_turcan_pericolul_nu_a_trecut_complet.jpg

Raluca Turcan cere străzii să fie vigilentă (Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan)
Raluca Turcan cere străzii să fie vigilentă (Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan)

Decizia Guvernului de a abroga Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea Codului Penal este un pas important înainte, dar pericolul nu a trecut complet. Iată ce scrie pe Facebook preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL spune că ”este un pas important înainte. Considerăm că ar fi utile o serie de clarificări, care să dea încredere că domnii Dragnea, Grindeanu şi Tăriceanu au pus capăt definitiv încercărilor de a salva protejaţii politici. Este nevoie de asigurări publice şi este nevoie de renunţarea la toate încercările de a lovi în DNA sau în alte instituţii cu responsabilităţi în lupta anticorupţie. Am văzut în aceste zile tendinţa naturală a PSD şi ALDE spre abuz, spre o guvernare în interesul unui cerc restrâns de persoane cu protecţie politică”.

“Considerăm că pericolul nu a trecut complet. Ar fi o crimă ca România să se întoarcă la arbitrariul legal din anii ‘90. Oamenii de bună credinţă trebuie să rămână vigilenţi. Tratamentul egal în faţa legii este cel mai puternic element de coeziune internă pentru statele democratice. În aceste zile, mesajul oamenilor a fost foarte clar. Românii vor o guvernare europeană, vor decizii în interesul celor mulţi”, scrie Raluca Turcan pe Facebook.