Coaliția, în ședință. Ciolacu: Românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe

marcel_ciolacu_presedinte_camera_deputatilor.jpg

Marcel Ciolacu preia șefia Camerei Deputaților (Sursa foto: psd.ro)
Marcel Ciolacu, președintele PSD
Sursa imaginii: 
(Sursa foto: psd.ro)

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că va avea o discuţie cu ceilalţi lideri ai coaliţiei, pentru a lămuri afirmaţiile făcute de prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, care a afirmat că această coaliţie va dura doar un an. Liderul PSD a precizat că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe.

”Am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul şi restul coaliţiei. Astăzi, la ora 15.30, pe forma online, vom lămuri aceste lucruri”, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că cel mai mult îl interesează draftul Ordonanţei pe energie, care trebuie dat cât mai repede pentru a fi în vigoare de la 1 februarie. Liderul PSD a mai spus că se va veni cu un calendar pentru ca de la 1 aprilie să se intre cu alte măsuri pentru a stopa creşterile imense la facturile românilor. 

Despre acuzaţiile aduse de Rareş Bogdan, Marcel Ciolacu a spus că nemuţumirile lui Rareş Bogdan erau faţă de ministrii PNL. ”Domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului”, a comentat el.  Preşedintele PSD a arătat că România are nevoie de această coaliţie: "Eu cred că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi trebuie să intrăm într-un fel de a comunica şi funcţiona astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României. Este foarte uşor să schimbi un guvern, este foarte greu să recâştigi încrederea românilor”