Trump sugerează că va candida din nou la următoarele prezidenţiale

Fostul preşedinte american a sugerat iar, marţi, va candida în scrutinul prezidenţial din 2024, precizând că va face anunţul candidaturii "la momentul potrivit", informează publicaţia „The Hill”.

Într-un interviu acordat moderatoarei Candace Owens de la site-ul Daily Wire, întrebat dacă intenţionează să candideze în 2024, Donald Trump a declarat: "Răspunsul este că sunt absolut entuziast. Aştept cu nerăbdare să fac anunţul la momentul potrivit".

"După cum ştiţi, este prea devreme. Dar cred că lumea va fi foarte, foarte fericită când voi face un anumit anunţ", a adăugat Trump.

Comunicarea în mod oficial a candidaturii în scrutinul prezidenţial din 2024 l-ar obliga pe Donald Trump să completeze anumite formulare privind modul de cheltuire a fondurilor pentru evenimentele politice.

"Ştiţi că, din raţiuni de finanţare a campaniei, nu poţi face un astfel de anunţ prea devreme, deoarece devine altceva. Altfel, eu v-aş da un răspuns care v-ar face foarte fericită. Deci, spun că analizăm acest lucru cu foarte mare seriozitate. Şi aş spune: fiţi pregătiţi!", a subliniat Donald Trump.

De asemenea, moderatoarea Candace Owens, care este şi activistă politică şi o susţinătoare a lui Donald Trump, a glumit că ar putea candida alături de el în 2024, pentru postul de vicepreşedinte al SUA.

"Ce alegere bună ar fi. Acest lucru ar fi extraordinar. Aţi fi extraordinară", a comentat fostul președinte al SUA.