Moțiunea depusă contra ministrului Economiei a fost respinsă

Claudiu Nasui USR formare Guvern.jpg

Sursa foto: Facebook/Claudiu Năsui
Sursa foto: Facebook/Claudiu Năsui

Moțiunea simplă depusă împotriva lui Claudiu Năsui a fost respinsă marți de senatori, cu 55 de voturi „pentru” și 72 „împotrivă”.

Denumită „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, moțiunea simplă depusă de 41 de senatori, a fost respinsă marți. Au fost înregistrate 55 de votuti „pentru”, 72 „împotrivă” și o abținere.

PSD l-a acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizarea este una dintre temele lui cu care și-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi și trei, veți vedea că este o bicrocrație infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”, spunea Radu Oprea, senator social-democrat.

Claudiu Năsui, le-a reproșat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineți de bani care mergeau către niște mafii politice” și a spus că nu se lasă intimidat de moțiunea simplă din Senat.

Din aceste moțiuni reiese un clasament al fricii PSD și al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu și apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-ați luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”, spune ministrul Economiei.