Clotilde Armand: Sunt oficial primarul Sectorului 1. Telenovela pesedistă s-a terminat

clotilde.png

Image source: 
Facebook - Clotilde Armand

Clotilde Armand a scris duminică pe Facebook că Biroul Electoral Municipal a respins contestaţiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile şi nici nu vor fi renumărate voturile. „Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a adăugat Armand.

Clotilde Armand anunță că Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestațiile PSD împotriva ei: „de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”.

„Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, scrie candidata PNL USR-PLUS la primăria Sectorului 1.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spațiul public.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale.   

Biroul Electoral al Minicipiului Bucureşti a decis duminică faptul că nu se mai renumără voturile la Sectorul 1 şi Sectorul 5, au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro. 

Astfel, şi Cristian Popescu Piedone este primarul Sectorului 5, în urma rezultatelor alegerilor locale.