Nicușor Dan: Alegerile locale ar trebui amânate, dacă experții vor spune că există un risc

Nicuşor Dan: Multe companii municipale vor fi desființate

Alegerile locale din 27 septembrie nu trebuie să aibă loc, dacă specialiștii vor spune că există un risc de amplificare a propagării coronavirusului, declară la RFI candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan crede că eventuala decizie privind amânarea alegerilor locale ar trebui luată în funcție de opinia experților: ”Eu cred că pe această chestiune trebuie să ascultăm specialiștii și dacă specialiștii vor spune că există un risc de amplificare a propagării acestui virus, atunci trebuie să nu le ținem. În orice caz, sănătatea populației este importantă”.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei și-ar dori ca alegerile locale să se țină la termen: ”Mi-aș dori ca alegerile să aibă loc la 27 septembrie, pentru că din toate punctele de vedere, această administrație și-a dovedit incompetența. Să spunem doar faptul că are datorii curente în momentul ăsta mai mult de jumătate din buget. Deci viitorul primar, când își va începe mandatul, o să înceapă prin a plăti datoriile deja acumulate”.

 
Nicușor Dan, despre o eventuală amânare a alegerilor locale