Coronavirus|Raluca Turcan la RFI: Lucrăm aproape ca în stare de război

Coronavirus Raluca Turcan stare razboi.jpg

Raluca Turcan critică populismul unor politicieni, în contextul coronavirusului (Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan)
Raluca Turcan critică populismul unor politicieni, în contextul coronavirusului (Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan)

Foarte mulți politicieni au intrat într-o spirală populistă, speculând teama și dificultățile oamenilor, în contextul coronavirusului, declară la RFI vicepremierul Raluca Turcan, care anunță de asemenea un plan de investiții.

Raluca Turcan critică populismul unor politicieni, pe fondul coronavirusului: ”Dacă intrăm într-o spirală populistă, cum am văzut că au intrat foarte mulți politicieni, care încep o politică din aceasta fără număr, pe toate domeniile, speculând teama și dificultățile oamenilor, vom ajunge o țară care după aceea nu se va mai putea redresa. România nu va fi cuprinsă de criză pe tot restul vieții, România trebuie să se și redreseze. Cum se poate redresa? Dacă economia nu-ți este distrusă”.

Vicepremierul anunță un plan de investiții: ”Din perspectiva noastră, angajatorii, toți cei care pot să-și desfășoare activitatea vor primi stimulente, ca economia să pornească. Vom avea de asemenea un plan de investiții mari, pentru ca în România plusvaloare totuși să se creeze, să nu ajungem o țară încremenită și înțepenită de spaimă. Vreau să vă spun că avem de gestionat și lucrăm aproape ca în stare de război, acționăm pe toate planurile, din sănătate, până la economie, educație, infrastructură, siguranță publică”.

Raluca Turcan, despre populism, pe fondul coronavirusului