Boris Johnson și partenera sa s-au logodit și așteaptă un copil

boris_carrie.jpg

Boris Johnson și Carrie Symonds
Boris Johnson și Carrie Symonds sunt primul cuplu necăsătorit la 10, Downing Street
Image source: 
Sky News

Prim ministru Marii Britanii, Boris Johnson, și partenera sa Carrie Symonds așteaptă un copil la începutul verii și sunt logoditi, au anunțat cei doi, primul cuplu necăsătorit care ocup reședința șefului guvernului, la numărul 10, Downing Street, Londra.

Anunțul a fost făcut de Symonds care a scris pe Instagram că cei doi s-au logodit la sfârșitul anului trecut, adăugând că s-a simțit "incredibil de binecuvântată”.

Premierul Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Symonds, 31 de ani, au devenit primul cuplu necăsătorit care ocupă imobilul din Downing Street când s-au mutat anul trecut după numirea sa ca prim ministru.

Symonds este, de asemenea, cel mai tânăr partener al unui prim-ministru în 173 de ani.

Aceasta este a treia căsătorie pentru premierul Johnson - care a divorțat de prima sa soție și acum este separat de a doua soție, Marina Wheeler.

De la începutul acestei luni, o instanță civilă audiază cazul în care premierul Johnson și Marina Wheeler se pregătesc să pună capăt căsătoriei lor după ce au ajuns la un acord cu privire la bani.

Wheeler și premierul Johnson, care au patru copii, s-au separat în 2018, fiind căsătoriți din 1993.

Precedentul Blair-Cameron 

Symonds, fostul șef de comunicații al Partidului Conservator, actualmente condus de premierul Johnson, a încept legătura cu acesta, potrivit presei, la începutul anului 2019.

David, Samantha și Florence Cameron
Prim ministrul David Cameron și soția sa Samantha au avut o fetiță, Florence, în august 2010, când erau ocupanții la 10, Downing Street
Image source: 
Sky News

Dar asocierea ei cu Boris Johnson datează din 2012 când Symonds a lucrat la campania lui de re-alegere în funcția de primar al Londrei.

Acum ea este consilier principal al grupului american de campanii de mediu Oceana, după ce și-a părăsit funcția la Conservatori în 2018.

În trecut, atât Tony Blair, cât și David Cameron au avut copii în timpul funcției de prim-ministru.

Blair și soția sa, Cherie, au avut cel de-al patrulea copil Leo, în 2000, la trei ani de la victoria categorică a Partidului Laburist condus de Blair în alegeri parlamentare.

Cameron și soția sa, Samantha, au devenit părinții unei fetițe, Florence, în august 2010, la numai trei luni după victoria în alegeri a Conservatorilor conduși de Cameron.