Liviu Pop (PSD): Klaus Iohannis a devenit arogant și instabil

Liviu Pop an scolar elevi clasa.jpg

Liviu Pop critică Guvernul Orban, pentru ”haosul” legat de începerea școlii (Sursa foto: Facebook/Liviu Pop)
Liviu Pop critică Guvernul Orban, pentru ”haosul” legat de începerea școlii (Sursa foto: Facebook/Liviu Pop)

Dispute între PSD și PNL, pe tema dezbaterii dorite de social-democrați în turul secund al alegerilor prezidențiale. Candidata PSD, Viorica Dăncilă, a propus cel puțin două asemenea confruntări, în timp ce președintele în funcție, Klaus Iohannis, preferă întâlnirile cu alegătorii.

Klaus Iohannis dă dovadă de instabilitate și aroganță, spune la RFI senatorul PSD Liviu Pop: ”Instabilitate și aroganță din partea candidatului Iohannis. Acum cinci ani de zile, îl cataloga drept arogant pe domnul Ponta, că nu vrea să participe la o dezbatere în turul doi cu domnia sa. Și dânsul a devenit un arogant și un instabil”.

Întrebat dacă o dezbatere Iohannis-Dăncilă nu ar fi riscantă pentru candidata PSD, ținând cont de lipsa ei de spontaneitate și gafele de exprimare, parlamentarul social-democrat a răspuns: ”Gafe de exprimare a făcut și președintele statului, nenumărate chiar, chiar cu discursul scris. Nu cred că o dezbatere între cei doi va coborî la o discuție despre chestiuni din trecut. Cred că o dezbatere între cei doi ar duce la o perspectivă a următorilor cinci ani de președinție în România. Ne interesează care este rolul președintelui, românii trebuie să știe ce-și dorește un președinte de stânga și ce au făcut președinții de dreapta, dacă vreți”.

 
Liviu Pop, despre dezbaterea Iohannis-Dăncilă, dorită de PSD