Cezar Preda (PNL), despre piedicile puse Guvernului Orban: Dezonorant, o mizerie

Cezar Preda piedici Guvern Orban Dezonorant mizerie.jpg

Cezar Preda, critic la adresa lui Victor Ponta (Sursa foto: site pnl)
Cezar Preda, critic la adresa lui Victor Ponta (Sursa foto: site pnl)

Situație delicată pentru premierul desemnat, Ludovic Orban, după ce Victor Ponta a anunțat că Pro România nu susține viitorul Guvern. Fără voturile acestei formațiuni și în condițiile în care PSD nu va participa la votul de învestitură, Cabinetul PNL nu va putea trece de Parlament.

Deputatul PNL Cezar Preda critică la RFI atitudinea liderului Pro România, Victor Ponta: ”Ce să facem mai mult de-atât? Am transmis mesajul că trebuie să dăm Guvernul jos, l-am dat, trebuie să-și asume responsabilitatea și să punem un Guvern. Nu știu de unde om lua noi 233 de voturi, dacă domnul Ponta nu vrea, PMP-ul e supărat, ALDE e supărat, dacă nu se face aia, UDMR-ul la fel. Am făcut ceea ce trebuia să facem și ceea ce românii așteptau”.

Întrebat dacă crede în scenariul în care Guvernul Orban pică la prima încercare, dar trece la a doua, liberalul a răspuns: ”Este un scenariu dezonorant pentru cei care au dat Guvernul Dăncilă jos, astea sunt niște chestiuni de Dâmbovița, așa, știți, nu votez primul Guvern, dar îl votez pe al doilea, ca să nu mă duc în anticipate. E o mizerie! Eu cred că trebuie să votăm primul Guvern”.

 
Cezar Preda, despre anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va susține Guvernul Orban