Cătălin Ivan: Viorica Dăncilă, un accident grav. Klaus Iohannis e nașul acestui Guvern

Catalin Ivan Viorica Dancila accident Klaus Iohannis nas Guvern.jpg

Cătălin Ivan, critic și la adresa Puterii și a Opoziției (Sursa foto: Facebook/Cătălin Ivan)
Cătălin Ivan, critic și la adresa Puterii și a Opoziției (Sursa foto: Facebook/Cătălin Ivan)

Moțiunea de cenzură a Opoziției este un demers electoral, întrucât nimeni nu vrea să ajungă la guvernare, declară la RFI Cătălin Ivan, candidat la Președinție și lider al partidului Alternativa pentru Demnitate Națională.

Cătălin Ivan spune că ”această moțiune de cenzură nu are legătură deloc cu România și cu românii. Este o moțiune electorală, arată o iresponsabilitate crasă a actualei clase politice și de o parte și de alta (...). Pe de o parte, unii nu vor să plece de la guvernare, deși e clar că locul lor nu era acolo, vedeți Viorica Dăncilă, un accident grav, nu doar politic, ci social și economic pentru România, dar pe de altă parte, PNL, USR nu vor să ajungă la guvernare, pentru că din calculele lor pur cinice, electorale, ar aștepta mai degrabă alegerile de anul viitor sau ar declanșa anticipate, cum anunță unii lideri ai lor, ceea ce înseamnă o criză în plus”.

Fostul europarlamentar îl critică și pe președintele Klaus Iohannis: ”Atunci când a numit-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier, n-a avut nici o ezitare Klaus Iohannis, o știa foarte bine de atunci. Deodată, are mari probleme cu incompetența Vioricăi Dăncilă și cu impostura în care se află în funcția de premier (...). Deci Klaus Iohannis nu este un opozant al Vioricăi Dăncilă, Klaus Iohannis stă la baza creării Vioricăi Dăncilă ca premier, el este nașul, dacă vreți, al Guvernului Dăncilă”.