Rovana Plumb: Nu am primit încă nicio comunicare oficială în urma audierii

rovana.jpg

Image source: 
Facebook/Rovana Plumb

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a transmis, joi, că nu a primit încă nicio comunicare oficială din partea Comisiei JURI din PE, în urma audierii sale. Ea precizează că au existat diferențe între declarația financiară depusă la Bruxelles și declarația sa de avere depusă în România.

„Azi am oferit colegilor europarlamentari din Comisia Juridică, așa cum mi-au solicitat, clarificări suplimentare. Prevederi diferite au făcut să existe diferențe între declarația financiară conform codului de conduită al comisarilor depusă la Bruxelles și declarația de avere depusă în România. Până la această oră nu am primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele”, a transmis Rovana Plumb, potrivit Mediafax.
Vă reamintim, Rovana Plumb a primit un vot negativ în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan. Comisia a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.