Siegfried Mureșan: Rovana Plumb a picat în etapa în care nu ne așteptam nici chiar noi să cadă

Siegfried Muresan Josep Borrell legitimitate.jpg

Image source: 
Facebook/Siegfried Mureșan

Viorica Dăncilă și Rovana Plumb au afectat grav imaginea României. Iată ce declară la RFI europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, după ce aceasta din urmă a fost respinsă de Comisia Juridică din PE pentru postul de comisar, din cauza unor suspiciuni legate de declarația sa de avere.

Siegfried Mureșan consideră că Rovana Plumb nu trebuia propusă de la bun început: ”PNL a spus deja de două luni doamnei Viorica Dăncilă să nu o nominalizeze pe Rovana Plumb pentru poziția de comisar european, din cauza semnelor de întrebare privind integritatea acestui candidat, din cauza cererii domniei sale adresate Parlamentului României de a vota împotriva ridicării imunității parlamentare, când procurorii au cerut acest lucru, din cauza incompetenței dovedite atât la Ministerul Mediului, cât și la Ministerul Fondurilor Europene. Nu ne-am așteptat însă nici noi ca în declarația de avere și în situația financiară a Rovanei Plumb să existe atât de multe probleme. Ca atare, Rovana Plumb a picat în etapa în care nu ne așteptam nici chiar noi să cadă, adică în prima etapă”.

El spune că ”Viorica Dăncilă și Rovana Plumb au afectat negativ imaginea României, de o manieră extrem de gravă, în aceste săptămâni”.

 
Siegfried Mureșan, despre respingerea Rovanei Plumb în Comisia Juridică a PE