Cătălin Ivan: Campania pentru prezidențiale miroase a laborator

catalin_ivan_campanie_prezidentiale_laborator.jpg

Viorica Dăncilă vrea să fie președintele României (Sursa foto: gov.ro)
Viorica Dăncilă vrea să fie președintele României (Sursa foto: gov.ro)

PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, prin desemnarea premierului Viorica Dăncilă drept candidat la alegerile prezidențiale, declară la RFI fostul membru PSD Cătălin Ivan, fondatorul partidului Alternativa pentru Demnitate Națională.

Cătălin Ivan consideră că desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al PSD la alegerile prezidențiale ”este o desemnare foarte bună pentru Klaus Iohannis și confirmă înțelegerea ascunsă făcută de Liviu Dragnea și unii din PSD cu acesta ca în turul doi Klaus Iohannis să nu aibă nici cea mai mică problemă (...). PSD s-a predat celor care îl susțin pe Klaus Iohannis (...). Această campanie miroase a sufragerie, a laborator, a candidaturi artificiale, gândite dinainte și aruncate în competiție”.

Întrebat de ce s-ar fi predat PSD celor care îl susțin pe Klaus Iohannis, fostul eurodeputat a răspuns: ”Din foarte multe motive. Pentru că sunt șantajabili foarte mulți lideri din PSD, pentru că le este frică pentru libertatea lor, pentru că probabil li s-au oferit garanții că nu vor înfunda închisorile, probabil că li s-au oferit garanții că averile lor nu vor fi niciodată confiscate”.

Cătălin Ivan, despre Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale